Zomerse nagels: Wat zijn de actuele trends?

5. juli 2012 Posted by Mieke

Fel gekleurde nagels met een bloemetjeWij kunnen werkelijk alle kanten op deze zomer wat nagels betreft, van opvallend tot ingetogen. Felle kleuren zijn het meest trendy en ze mogen super glanzend afgewerkt worden.

De teennagels

Deze zomer staan vooral de teennagels in het middelpunt. Felgekleurd gaan uw tenen opvallend over het strand of over de boulevard in uw open pumps. Oranje, blauw, fel roze en zeegroen zijn de kleuren. Kunt u niet kiezen uit alle mooie tinten nagellak, geen punt. Kies voor multi color teennagels; dat wil zeggen, op iedere teen een andere kleur. Leef uzelf maar uit en laat met uw tenen deze zomer zien dat u helemaal trendy bent. Je kunt met een leuke kleur je nagels lakken, en bent helemaal ‘in’ deze zomer. Super leuk zijn gekleurde noppenpatronen. Op iedere nagel hetzelfde patroon of juist weer in multi color. Een hoogglans of zelfs een metallic toplaag laten de teennagels nog meer in het oog springen en beschermen de lak. Zeker als u een kunstig patroon op uw nagels hebt aangebracht, niet helemaal onbelangrijk.

Vingernagels

Deze zomer zijn recht afgeknipte nagels die redelijk kort worden afgeknipt de trend. Lang en puntig is helemaal uit. Gescheurde nagels zijn deze zomer dus geen probleem, u hoeft alleen maar uw nagels te lakken. Het is belangrijk om de kleuren van de teennagels en vingernagels met elkaar te matchen, waarbij de vingernagels minder in het oog springen dan de teennagels. Fel roze teennagels met bleekroze vingernagels, perfect gelakt en met een hoogglans top coat, laten uw voeten in het oog springen, zoals deze zomer de bedoeling is. Wilt u uw handen toch wat op laten vallen, dan kunt u voor een leuk patroon kiezen in verschillende kleuren voor een enkele vingernagel of op al uw nagels. Bij gelegenheden waarbij uw nagels wat minder uitbundig gelakt moeten worden, zijn er grijs en grijsbruine tinten die er ingetogen en sjiek uitzien. Ook deze ingetogen tinten worden afgewerkt met een glanzende toplaag die de lak en uw nagels beschermd.

Partynagels

Op een party mogen de nagels versierd zijn met kleurrijke glanzende patronen. De vingernagels mogen dan wel niet te lang zijn, maar met felle nagellak of mooie patronen kunt u uw handen in het oog laten springen.

Foto: samaneh – FotoliaGerelateerde artikelen:

Comments are closed.